30 березня у Львові – загальноміське віче «Пам'яті Небесної сотні»

17:20 28 березня 2014 р.

Фото до новини

Його розпочнуть на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку в неділю о 15.00, натомість поминальну міжконфесійну панахиду – о 14.30, а концерт-реквієм – о 16.00.

У неділю, 30 березня, громада Львова вшанує пам'ять лицарів Небесної сотні. Через сорок днів після трагічної загибелі героїв львів'яни зберуться на Євромайдані міста, щоб віддати шану тим, хто поклав своє життя заради великої мети – єдиної та вільної України.

Розпочнуться заходи о 14.30 із поминальної міжконфесійної панахиди за невинно вбитими, опісля того, о 15.00, відбудеться віче, а о 16.00– концерт-реквієм. Пам`ятні музичні твори звучатимуть у виконанні лауреата Національної премії ім. Т. Шевченка, Заслуженої академічної капели «Трембіта», під диригуванням Миколи Кулика.

У реквіємі візьмуть участь також солісти капели: Оксана Муха, Христина Соловій, Олеся Бубела, Ольга Муль, Ігор Коцаба, Ігор Міхневич, Руслан Скоролітній. На концерті-реквіємі прозвучить духовна та патріотична українська пісня.

Організатори віча закликають: «У час, коли Україна переживає важкі дні, коли багато-хто зневірився і втомився від боротьби, запрошуємо усіх прийти на реквієм-панахиду і не просто вшанувати наших героїв, але й згадати, хто ми. На сороковий день після трагічної загибелі невинних спільною молитвою ми звернемося до Бога, щоб їхні душі спочивали з миром, а у нашій країні запанували злагода і спокій. Проживімо цей день у шану світлої пам’яті наших героїв».

Про це повідомляє сьогодні, 26 березня, прес-служба міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів