27 листопада у Львові – літературно-мистецький захід «Заповіт нащадкам»

15:10 26 листопада 2014 р.

Кінотеатр імені Олександра Довженка на проспекті Червоної Калини, 81 у Сихівському районі Львова

Кінотеатр імені Олександра Довженка на проспекті Червоної Калини, 81 у Сихівському районі Львова
Фото: http://uk.wikipedia.org/

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра о 15.00 розпочнеться літературно-мистецький захід «Заповіт нащадкам», організований колективами Центру творчості дітей та юнацтва Галичини та управлінням освіти ДГП ЛМР для учнівської молоді та мешканців міста.

У прес-службі ЛМР повідомили в середу «Щоденному Львову», що в четвер, 27 листопада, о 15.00 в приміщенні кінотеатру імені Олександра Довженка відбудеться літературно-мистецький захід «Заповіт нащадкам», організований колективами Центру творчості дітей та юнацтва Галичини та управлінням освіти ДГП ЛМР для учнівської молоді та мешканців міста. Начальник управління освіти Львівської міської ради Галина Слічна розповіла з цього приводу: «Надзвичайно тривожним видався 2014 рік для української спільноти та для львів’ян зокрема. Знакові події вшанування Великого Кобзаря були затінені трагічними подіями української Революції Гідності. Пророчі слова Тараса Шевченка «Борітеся – поборете!» важливо сьогодні переосмислити у процесі виховання молодого покоління. Також важливим є усвідомлення та вшанування Героїв Нової доби».

У повідомленні також зазначено: «З метою вшанування знакових подій та постатей української історії, виховання в учнівської молоді національних цінностей та морально-духовних пріоритетів, під час заходу прозвучать твори на вшанування Великого Кобзаря, велика автентична мистецька презентація, а також будуть представлені неординарні мистецькі проекти, вшановуючи Небесну Сотню та сьогоднішніх Героїв України.

Вхід вільний. Контактна особа: Кузик Олег Євгенович, директор Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, тел. 095-82-38-938».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів