26 січня у Львові – День гуцульської культури

15:15 24 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У неділю, 26 січня, у Львові, на площі Ринок відбудеться День гуцульської культури під гаслом «Гуцульська культура об’єднує Україну».

Про це повідомили в п’ятницю, 24 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що це феєричне, театралізоване автентичне мистецьке свято, в якому братимуть участь колядницькі партії, творчі мистецькі колективи, зі столиці Гуцульщини – Верховини.

Начальниця відділу менеджменту закладів культури управління культури ЛМР Оксана Стельмах зазначила: «Це буде чудова неділя, бо до Львова завітають гості з Гуцульщини і покажуть свою прекрасну творчість. Гуцульщина – це дуже колоритний світ, який доповнює Україну, тому ми третій рік поспіль організовуємо таке свято для мешканців і гостей нашого міста. Минулого року було тисячі глядачів, не зважаючи на погану погоду. Цьогоріч сподіваємось на погожий день і ще більшу кількість відвідувачів Дня гуцульської культури».

На львів’ян і гостей міста чекатиме видовищна культурно-мистецька програма, феєрія мистецької автентики Верховинщини і неймовірної краси відпочинкові гуцульські дійства. Творчі народні колективи демонструватимуть на сцені унікальне автентичне мистецтво Верховинщини – гуцульську співанку, пісню, запальний народний танець та багато інших видовищних культурно-мистецьких дійств.

Як інформував «Щоденний Львів», Різдвяний концерт «Noel» відбудеться у Львові вдруге.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів