25 грудня діти вчитимуться у Львові майструвати й власноруч створювати ялинкові іграшки

15:20 23 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер 30 дітей з сімей учасників АТО та тимчасово переселених осіб з Криму та Сходу України створюватимуть у творчій майстерні «Сверлик» іграшки зі скла та скляну листівку «Вітання зі Львова».

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що в четвер, 25 грудня, 30 дітей з сімей учасників АТО та тимчасово переселених осіб з Криму та Сходу України створюватимуть у творчій майстерні «Сверлик» іграшки зі скла та скляну листівку «Вітання зі Львова». В повідомленні також зазначено:

«Творча майстерня «Сверлик» спільно з Львівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та управлінням молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради розробила для дітей цікаву навчальну програму, яка включає в себе чотири практичних заняття з виготовлення дерев’яних ялинкових іграшок, різьблення по дереву, створення іграшки зі скла та скляної листівки «Вітання зі Львова». По закінченню занять всі вироби, окрім листівки, залишаться дітям.

Скляну листівку «Вітання зі Львова» діти обміняють на новорічно-різдвяні подарунки. Творча майстерня «Сверлик» знаходиться на території Профіцентру «Квітка» за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 224. Контактний телефон – 067 67 61 221».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів