14, 21 та 23 травня львів'ян запрошують на виставу «Зерносховище» (відео)

13:59 11 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Мистецька майстерня «Драбина» та Перший академічний український театр для дітей та юнацтва

Мистецька майстерня «Драбина» та Перший академічний український театр для дітей та юнацтва повідомили в понеділок «Щоденному Львову»: «Вистава «Зерносховище» – це один із способів пам’ятати, розуміти та переосмислювати нашу історію».

Мистецька майстерня «Драбина» та Перший академічний український театр для дітей та юнацтва повідомили сьогодні, 11 травня, «Щоденному Львову»:

Радо запрошуємо на виставу «Зерносховище» (14, 21 травня початок – о 19:00, 23 травня початок – о 18:00 (м. Львів, вул. Гнатюка, 10)). Вистава – за однойменною п'єсою сучасної української драматургині Наталі Ворожбит.

Дія розгортається на тлі найбільшої трагедії української історії XX століття - Голодомору, коли звичайні, життєві речі, як-от заздрість і релігійність, кохання і зрада, прагнення щастя набувають іншого морального виміру, а іронія долі не оминає нікого. Вистава «Зерносховище» – це один із способів пам’ятати, розуміти та переосмислювати нашу історію.

Попри хронологічну віддаленість сюжету, п’єса ставить дуже актуальні питання – що ми про себе пам’ятаємо;чи вміємо ми пам’ятати і хто нас має цьому навчити, коли майже всі «наші» залишились в далекому 33-му. Режисер – Андрій Приходько.

Це спільний проект Мистецької майстерні «Драбина» та Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва. Квитки можна придбати онлайн http://ticketclub.com.ua та в касі театру (вул. Гнатюка, 11). В додатку Ви можете знайти детальнішу інформацію про виставу:

«Вистава «Зерносховище» – спільний проект Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва та Мистецької майстерні «Драбина». Це перша театральна копродукція у Львові, котра покликана продемонструвати, що сучасний театр в Україні можливий лише при співпраці та чесному партнерстві між державними інституціями та громадськими організаціями, митцями та кураторами; показати, що сучасні українські драматурги можуть писати добрі тексти, з ними можуть працювати сучасні українські режисери та художники, і що це може бути цікаво сучасному українському глядачеві.

П`єса – Наталія Ворожбит. Режисер-постановник – Андрій Приходько. Художник-постановник – Богдан Поліщук. Відеопроекції – Володимир Стецькович. Спів – Наталка Рибка-Пархоменко. Пластика – Нінель Збєря.

П’єса «Зерносховище» написана на замовлення Королівського Шекспірівського театру у 2005 році, де і була поставлена вперше.  Дія розгортається на тлі найбільшої трагедії української історії XX століття, коли звичайні, життєві речі, як-от заздрість і релігійність, кохання і зрада, прагнення щастя набувають іншого морального виміру, а іронія долі не оминає нікого.

Вистава «Зерносховище» – це один із способів пам’ятати, розуміти та переосмислювати нашу історію. Попри хронологічну віддаленість сюжету, п’єса ставить дуже актуальні питання – що ми про себе пам’ятаємо;чи вміємо ми пам’ятати і хто нас має цьому навчити, коли майже всі «наші» залишились в далекому 33-му.

Прем’єра вистави – 25-26 квітня 2015 р. Квитки можна придбати: он-лайн: ticketclub.com.ua, кав’ярня «Меделін» (пл. Коліївщини,1), каса театру (вул. Гнатюка, 11).

Телефон для довідок: +38 063 997 45 20. Додаткова інформація з регулярним оновленням – http://goo.gl/UO3tdj». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів