20-річний львів'янин Дмитро Лебедєв підкорив подіум міланського «Тижня моди» (відео)

14:20 27 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

Манекенник запевнив – якщо б його призвали до українського війська, то пішов би служити.

20-річний львів'янин Дмитро Лебедєв підкорив подіум на міланському «Тижні моди», хлопець розповів, як йому вдалося потрапити у світову модну індустрії у передачі «Світське життя» на телеканалі «1+1». Манекенник повідомив: «Мене знайшли на пляжі Барселони, я не намагався зайти у світ моделей, мене знайшли і послали до директора агенції».

Хлопець приїхав до Барселоні з батьками і мав далекоглядні плани. Дмитро Лебедєв розповів: «Я збирався вступити на університет на економіста, але мене побачили і покликали у агенство, сказали: ти маєш бути моделлю, тут не має часу вчитися, навчання може почекати, а все має бути зараз».

Манекенник запевнив – якщо б був зараз у Львові, то пішов би служити і взагалі він не переносить образ з модної індустрії у своєї життя і залишається звичайним хлопцем. Дмитро Лебедєв твердить: «Це все мейк-ап тільки для роботи, коли виходжу на вулиці, я без мейкапа, сумую за друзями та коханою. Вона росіянка, живе зі мною в Іспанії. Любов не залежить від політичних справ».

Про це повідомили сьогодні, 27 червня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів