20 грудня у Львові – патріотично-благодійний мистецький аукціон допомоги захисникам України

19:48 11 грудня 2014 р.

Національний Музей імені Андрея Шептицького на проспекті Свободи, 20 у Львові

Національний Музей імені Андрея Шептицького на проспекті Свободи, 20 у Львові
Фото: lvivcenter.org

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, 20 грудня у приміщенні Національного Музею у Львові імені Андрея Шептицького на проспекті Свободи, 20 відбудеться патріотично-благодійний мистецький аукціон допомоги захисникам України.

У прес-службі обласної ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що 20 грудня у приміщенні Національного Музею у Львові імені Андрея Шептицького на проспекті Свободи, 20 відбудеться патріотично-благодійний мистецький аукціон допомоги захисникам України. У повідомленні також конкретизують:

«Відкриття аукціону о 17.00. Організаторами та партнерами заходу виступили Центр Волонтерства Українського католицького університету «Волонтерська Сотня», ГО «Інститут колекціонерства при НТШ», Національний Музей у Львові ім. Андрея Шептицького, Львівська академія мистецтв, Корпорація Емоцій «!Fest», Іконописна Школа УКУ «Радруж», Іконописна Майстерня Св. Антонія.

Організатори заходу планують виставити на аукціон старовинні ікони з приватних колекцій та твори сучасного мистецтва (ікони, хрести, предмети декоративно-ужиткового мистецтва). Таким чином волонтери планують зібрати кошти на закупівлю тепловізора для передової, трьох військово-медичних рюкзаків, теплого взуття, форми та білої маскувальної сітки. Також під час аукціону проходитиме ярмарок виробів львівських майстрів».

Своєю чергою, на веб-порталі «Музейний простір» розповіли про це більш розлого:

«20 грудня 2014 року в Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького відбудеться патріотично-благодійний мистецький аукціон допомоги захисникам України. Мета заходу – зібрати кошти на закупівлю тепловізора  для передової, трьох військово-медичних рюкзаків, теплого взуття, форми та білої маскувальної сітки.

Передаукціонний показ лотів і тихий аукціон: 16 грудня 2014 р. (вівторок) У якості лотів – численні колекціонерські мистецькі речі, а саме унікальні старовинні ікони, хрести з приватних колекцій, твори сучасного мистецтва (живопис, ікони, предмети декоративно-ужиткового мистецтва).

Під час аукціону триватиме ярмарок малих виробів львівських майстрів ужиткового мистецтва та патріотичних футболок, святкових листівок, книг. Ведучими вечора є Dj радіо «Львівська хвиля» – Маріанна Фіртка та Володимир Бєглов.

Аукціон відвідає учасниця конкурсу краси «Miss World 2013» – Ганна Заячківська.

Виступлять: керівники школи аргентинського танго «Barrio De Palermo», та «Viva String Quartet». Заспіває соло Софія Федина.

Місце: Національний Музей у Львові ім. Андрея Шептицького (проспект Свободи 20).

Передаукціонний показ лотів і тихий аукціон: 16 грудня 2014 р. (вівторок).

Час аукціону – 20 грудня 2014 р.: о 16.30 – екскурсія експозиціями музею; о 17.00 – офіційне відкриття аукціону

Організатори та партнери заходу:

Центр Волонтерства Українського католицького університету «Волонтерська Сотня»;

ГО «Інститут колекціонерства при НТШ»;

Національний Музей у Львові ім. Андрея Шептицького;

Львівська академія мистецтв;

Корпорація Емоцій «!Fest» ;

Іконописна Школа УКУ «Радруж» ;

Іконописна Майстерня св. Антонія;

Детальна і додаткова інформація:

Центр Волонтерства УКУ «Волонтерська Сотня»,

Анна-Марія Таратула (097) 792 1259,

Олександр Ружицький (063) 200 0000

Мирон Кравчук (098) 311 1018

ел. пошта: m.kravchuk@ucu.edu.ua».

Про це повідомляється на веб-порталі «Музейний простір».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів