20 добровольців зі Львівщини будуть нагороджені «Лицарським Хрестом»

17:20 22 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

14 березня у Львівській національній філармонії відбудеться церемонія нагородження «Лицарський Хрест Добровольця».

Про це повідомили в п’ятницю, 22 лютого, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Церемонія нагородження «Лицарським Хрестом Добровольця» – захід національного рівня, на якому вшановують Добровольців з усієї України. Під час заходу будуть нагороджені 20 добровольців з Львівщини, п’ятьох із яких вшановуються посмертно. Станом на 20 лютого 2019 року, на території Львівської області налічується 235 визнаних бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України».

«Церемонію «Лицарський Хрест Добровольця» започатковано у 2016 році «Жіночою Волонтерською Сотнею Самооборони Чернігівщини» з метою вшанування тих хлопців і дівчат, які першими, за покликом серця, стали на захист своєї країни від окупанта. Орден був розроблений Тернопільським обласним округом ГО «Всеукраїнський союз ветеранів АТО». З 2016 року проведено шість церемоній та вшановано 120 добровольців», – поінформували також в облдержадміністрації

«Церемонія нагородження «Лицарським Хрестом Добровольця» розпочнеться у Львівській національній філармонії 14 березня о 18:00. Вхід – вільний», – повідомили також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів