19 грудня у Львові відкриється «Зимовий парк»

18:18 5 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зимова локація діятиме в Центральному Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького до кінця зими з 11.00 до 23.00.

У прес-службі міської ради повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову», що 19 грудня у Львові відкриється «Зимовий парк». У повідомленні також конкретизують:

«Центральний Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького запрошує провести активно та весело зиму на свіжому повітрі: покататися на санчатах, лижах, сноуборді, сноутюбах, пограти у сніжки, зліпити сніговика та поласувати смачненьким на ярмарку.  Відкриється зимова локація 19 грудня і діятиме до кінця зими з 11.00 до 23.00.

Зима – час активного спорту і прогулянок на свіжому повітрі. І для цього зовсім не обов'язково їхати кудись далеко за місто, адже цієї зими відкриється перший львівський Зимовий парк.

Окрім звичного катання на санчатах у Парку культури можна буде покататися на сноутюбах на спеціальній гірці та навчитися кататися на лижах. Також львівські сноубордисти вже встановили рейли на головній галявині при вході у парк для катання на сноубордах.

Для відвідувачів парку діятиме прокат спорядження. Адміністратор парку Богдан Цюваник розповів також: «Насправді у Львові дуже бракує локації для активного зимового відпочинку. Тому ми вирішили цього року вперше запустити проект «Зимовий парк», який дозволить львів’янам та гостям міста весело та корисно провести зиму не виїжджаючи зі Львова».

Упродовж зими у парку діятиме ярмарок, на якому можна буде поласувати смаколиками. Також щодня відвідувачів очікує безліч розваг.

Менеджер проектів парку Оксана Наконечна запевнила також: «Ми готуємо насичену розважальну програму для відвідувачів. Це будуть різноманітні виступи, конкурси, битви сніжками, майстер-класи, змагання, уроки англійської на свіжому повітрі та забави для дітей. А також відвідувачі парку зможуть спробувати смачні напої та страви на ярмарку».

Організатор проекту, Парк культури, запевняє, що гірки Зимового парку будуть покриті снігом. Зима буде! Відкриється Зимовий парк 19 грудня о 19 годині (біля арки, центральний вхід у парк).

Деталі на centralparklviv.ua та на сторінках парку у соцмережах. Контактна особа – Христина Пархуць, головний адміністратор парку: 096 20 37 257».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів