19-20 жовтня у Львові – найбільше свято акустичної музики цієї осені

17:48 17 жовтня 2013 р.

Проходитиме воно у міському палаці культури імені Гната Хоткевича.

У місті Лева готуються до «Lviv Acoustic Fest».
Відео: Юля Касько

Як повідомила прес-служба міськради, на фестиваль «Lviv Acoustic Fest» приїдуть найкращі акустичні гурти з усієї України – «Гапочка», «Обійми Дощу», Гуша Катушкін та Марія Чайковська, «К402», «Фіолет», «Один в Каное», «Vivienne Mort», «Illusions», «Freddy Marx Street» та багато інших. А арт-директор фестивалю Єгор Грушин розповів про цей музичний форум наступне:

«Такий фестиваль наразі є найбільшим святом акустичної музики в Україні, він буде вперше у Львові. Раніше було багато спроб провести щось схоже, але це відбувалося в якихось клубах. В Україні є багато різних фестивалів, але фестивалю такого формату ще не було. Звичайно, ми старалися запросити найкращих виконавців зі всієї країни, деякі з них підготували спеціальну акустичну програму, наприклад, гурт «Гапочка», для якого незвично виконувати свої твори в такій обробці».

Своєю чергою, прес-секретар фестивалю Остап Яриш повідомив: «Окрім того, що будуть виступати вже відомі виконавці, які мають свій доробок та брали участь в різних фестивалях, ми також вирішили дати можливість виступити молодим, які лише починають свою музичну кар’єру. Для них був організований конкурс - відбір, і ми намагалися вибрати найкращих. Що цікаво – у Харкові виявилося набагато більше професійних акустичних гуртів, ніж у Львові. У перервах між виступами музикантів антикафе «Коммуна» пригощатиме гостей кавою».

Ціна квитка на два дні фестивалю коливатиметься від 150 до 180 гривень. А придбати їх можна в крамниці «Квітка» на площі Ринок,14. Гості ж з інших міст можуть зробити замовлення на сайті topbilet.com.ua.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів