16-17 травня у Львові пройде другий фестиваль вуличної їжі «Парк-Пікнік»

10:30 16 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У прес-службі ЛМР повідомили «Щоденному Львову»: «Фестиваль «Парк-Пікнік», який вже проходив минулого року у Парку культури, зібрав понад 6 тисяч задоволених відвідувачів, було продано тонни смачної їжі та випито сотні літрів освіжаючих, прохолодних напоїв».

16 та 17 травня під час Першого львівського велофесту відбудеться другий фестиваль вуличної їжі «Парк-Пікнік». Нові учасники, цікаво оформлений простір та різноманітні майстер-класи – подія обіцяє здивувати.

Фестиваль «Парк-Пікнік», який вже проходив минулого року у Парку культури, зібрав понад 6 тисяч задоволених відвідувачів, було продано тонни смачної їжі та випито сотні літрів освіжаючих, прохолодних напоїв. Цьогоріч організатори фестивалю знову зберуть найоригінальніших кухарів, експертів та гурманів з усієї України.

Також будуть представлені й уже улюблені львів’янами локації. Усе дійство відбуватиметься в режимі пікніку, аби забезпечити всім вільне спілкування та гарний настрій.

Одна із головних організаторів «Парк-Пікніка» Вероніка Саніна розповіла: «Проводимо пікнік у міні-форматі в рамках Велопарку. Цього разу буде облаштована дитяча зона, більше відпочинкових локацій, будуть нові учасники, кулінарні майстер-класи та навчання по створенню букетів».

«Нагуляти апетит» усі бажаючі можуть завдяки танцювальному майданчику, веселим розвагам для дорослих та дітей, а також велорозвагам, які відбуватимуться безпосередньо у парку. Про це повідомили «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів