15 листопада у Львові стартує постійний фестиваль вуличної їжі

14:28 14 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу з 9:00 до 19:00 у приміщенні львівського Арсеналу чекатимуть відвідувачів.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 14 листопада, «Щоденному Львову», що 15 листопада стартує постійний фестиваль вуличної їжі «Під Арсеналом». У повідомленні також конкретизують:

«15 листопада в приміщенні львівського Арсеналу розпочинає свою роботу ринок зброї «Під Арсеналом» – постійний фестиваль вуличної їжі. Це перший подібний проект в Україні.

Всі знають про барселонську Бокерію, чи лондонський Боро Маркет. Тепер на цій гастрономічний мапі з'явиться Львів. Організатори розповідають:

«Проект вирізняється від інших тим, що тут не лише продаватимуть вуличну їжу, тут в ролі бізнесменів зможуть спробувати себе і професіонали, і аматори – своєрідний інкубатор для початківців. До прикладу, якщо ви печете неймовірні яворівські пироги, але не знаєте як зробити так, щоб за ними стояла черга з усього міста, протестуйте ідею на Ринку зброї «Під Арсеналом» місяць, тиждень чи декілька днів.

Головне – це бажання, ідея і концептуальний підхід. З нами вже Дідо, чорноморські мушлі, закарпатські равлики та ще багато нового та цікавого. Кожна торгова точка матиме свою легенду та концепцію».

Відвідувачів чекають 15 листопада з 9:00 до 19:00 (понеділок – вихідний день). Екскурсія для журналістів Ринком зброї «Під Арсеналом» відбудеться у суботу, 15 листопада, о 13:00 год, вул. Підвальна, 5. Контакти: Христина Шабат, тел. 050 431 55 84, pr@fest.lviv.ua, Аврога Огородник, керівник проекту, тел  067 230 0508».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів