15 листопада на благодійному концерті у Львові збиратимуть кошти на зимове військове взуття

14:58 13 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу о 19.00 у Будинку органної та камерної музики на вулиці Степана Бандери, 8 відбудеться благодійний концерт барокової музики на потреби АТО.

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 13 листопада, «Щоденному Львову», що в суботу, 15 листопада, о 19.00 у Будинку органної та камерної музики на вулиці Степана Бандери, 8 відбудеться благодійний концерт барокової музики на потреби АТО, організований виконавцями концерту та Фундацією «Андрей». У повідомленні також зазначено:

«Під керівництвом диригента Сергія Якобчука звучатимуть твори Й.С.Баха, Д.Букстехуде, Г.Ф.Генделя. Про це повідомляє прес служба Фундації «Андрей».

Організатори планують зібрати кошти на зимове військове взуття, термобілизну, балістичні окуляри, біноклі з дальномірами та інші речі першої необхідності для бійців у зоні АТО. Деталі на сайті: velychlviv.com».

Як інформував «Щоденний Львів», 15 листопада о 17:00 у Львові в кінотеатрі імені Довженка відбудеться благодійний концерт на підтримку 4-го механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади сухопутних військ України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів