11 жовтня у Львові – Книжковий розпродаж «Видавництва Старого Лева»

10:28 7 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в суботу, з 12.00 до 17.00 у Дворику Старого Лева на вулиці Лемківській, 15А спеціально для літніх людей, пенсіонерів, дідусів і бабусь, які прийдуть на акцію з внуками, передбачені суттєві знижки на видання Старого Лева.

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що 11 жовтня, в суботу, з 12.00 до 17.00 у Дворику Старого Лева на вулиці Лемківській, відбудеться Книжковий розпродаж «Потрібні люди». У повідомленні також конкретизують:

«Акцію організовує Видавництво Старого Лева. Спеціально для літніх людей, пенсіонерів, дідусів і бабусь, які прийдуть на акцію з внуками, під час гаражного розпродажу передбачені суттєві знижки на видання Старого Лева.

Серед книжок, представлених на розпродажі, будуть і старі видання за зниженими цінами, і найсвіжіші новинки видавництва. Головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка зазначив також:

«Вік людини – це зовсім не вирок. Але часто наше суспільство не готове визнавати людей у віці не просто людьми на рівні, але й особливо важливими людьми.

На жаль, держава зосереджена на тому, аби вичавити з активної людини всі сили, скористатися вповні її багаторічною працею, а коли літня людина залишається поза роботою, вона часто опиняється в певній суспільній порожнечі, без соціального захисту, без достойної матеріальної винагороди. І оскільки нам, громадянському суспільству, звичайним небайдужим людям випадає ця щоденна роль коригувати недоліки держави, - ми повинні усвідомити, що всім нам потрібна нова суспільна парадигма у ставленні до свого віку і життєвих перспектив літніх людей». 

Унікальна можливість: перші 1000 книжок будуть продані пенсіонерам з додатковою знижкою 20 грн. від акції «Третій вік – задоволення від читання» від ГО «Форум видавців». Купон на знижку можна буде отримати під час акції з 12 до 17 години, показавши пенсійне посвідчення.

У програмі заходу: хороша музика, добра кава, зустрічі з поетами та письменниками, майстер-класи для дітей та дорослих. Адреса: Дворик Старого Лева, вул. Лемківська, 15а (бічна вул. Хімічної).

Партнери та друзі заходу: Холдинг емоцій «!Фест», радіо «Львівська хвиля», Молодіжна комісія УГКЦ, ГО «Форум Видавців».

Програма майстер-класів:

12:00-13:00 – «З бабусиної скрині» – майстер-клас від Тані Пилипець з виготовлення прикрас на одяг у вигляді квітів.

13:00-14:00 – Художній майстер-клас від ілюстратора Мар'яна Пирожка за мотивами книжки Андрія Куркова «Маленьке левеня і львівська мишка».

14:00-15:00 – Кулінарно-розважальний майстер-клас від Тані Пилипець за мотивами книжки Дар’ї Цвєк «Малятам і батькам».

15:00-16:00 – «Колаж щастя» – майстер-клас від арт-студії «Жовті ножиці» (проводить Катя Паньків).

16:00-17:00 – «Почитай онукам книжку» – майстер-клас родинного читання від Оксани Думанської.

Контактна особа: Вікторія Міщук, керівник соціальних проектів та програм Видавництва Старого Лева, тел. 0932580585, vikami@gmail.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів