10 грудня у Львові гастролюватиме скандальний Київський театр «Чорний Квадрат»

23:19 4 грудня 2014 р.

Фото до новини

Наступної середи в драматичному театрі імені Лесі Українки на вулиці Городоцькій, 36 покажуть виставу «Кохання SEXом не зіпсуєш».

10 грудня, до Львова завітає відомий Київський театр імпровізації «Чорний Квадрат». Театральний колектив успішно гастролює по всій Україні, а до міста Лева приїде вперше – зі скандальною виставою «Кохання SEXом не зіпсуєш».

Увага: цей спектакль для публіки – від 18 років. Свою постановку Театр «Чорний Квадрат» покаже на сцені Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки (вул. Городоцька, 36). Початок – о 18:30.

Київський театр-студія імпровізації «Чорний Квадрат» існує від 1991 року. Вистава 

«Кохання SEXом не зіпсуєш», яку столична трупа привезе 10 грудня до Львова, – це гостра сексуальна комедія для дорослих. Щоправда, з ліричним ухилом: любов, розтягнута у часі, і секс, знайдений через роки.

Ця вистава про те, як деяким людям вдається (або не вдається) дійти до сексу і якими химерними способами вони потім намагаються втекти від наслідків. Як стається так, що чоловік і жінка опиняються в одному ліжку? Що потрібно робити і чого не варто говорити? А які речі трапляються самі собою? І чи змінюється щось усередині нас після всього цього?..

Одне слово, глядач у залі почує запитання, які сам собі ставить у різні періоди свого життя, у різних «лямурних» обставинах. І може, у ході вистави навіть знайде для себе відповіді на деякі із них.

З анотації до вистави «Кохання SEXом не зіпсуєш»: «Відверті теми, щирі розмови. Кокетство і флірт, смуток і сміх, любов і ненависть. І ще щось таке, невловиме... Мінімум вульгарності, нуль порнографії. Натомість – приємний еротизм, який лоскоче нерви і розслабляє мозок». 

Цю пікантну комедію для дорослих (зрештою, дорослих не так за паспортом, як за станом душі) її творці не рекомендують відвідувати «людям із надно святенницькими поглядами на світ, а також тим, хто не має почуття гумору». Утім, гарантують, що навіть «тонка натура» отримає катарсис. Бо ж комедія від Київського театру-студії імпровізації «Чорний Квадрат» «Кохання SEXом не зіпсуєш» – яскрава, динамічна і насичена. Вона – про кохання та секс, а ці теми навряд чи можуть бути нудними.

Ціна квитків на виставу від Театру «Чорний Квадрат» «Кохання SEXом не зіпсуєш» 10 грудня на сцені Театру ім. Лесі Українки (вул. Городоцька, 36): 100 – 260 грн. Продаж квитків – на сайті gastroli.ua.

Про це повідомила сьогодні, 4 грудня львівський кореспондент київської «Газети по-українськи» Ольга Швед.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів