ЗМІ: запис стрілянини «беркутівців» із рушниць (відео)

10:08 31 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Ним журналісти відповіли на запевнення представників влади, що у МВС не використовують набої, якими убиті Сергій Нігоян, Михайло Жизневський і Роман Сеник.


Відео: YouTube

Зокрема, «Українська правда», розмістивши сьогодні відеозапис, датований ніччю 22 січня, повідомляє, що на ному видно, як службовці «Беркуту» у Києві стріляють із рушниць у бік протестувальників, відтак додає:

«Відповідні кадри зняті з-за спин силовиків. «Власники зброї відразу звернули увагу на постріл, який зафіксований на 94 секунді запису, на їхню думку по рівню віддачі рушниці та шуму, постріл був зроблений не гумовими кулями», – так прокоментували це відео на сторінці «ЄвроМайдан – EuroMaydan».

Як відомо, у ніч на 22 січня на вулиці Грушевського у Києві були найгарячіші сутички, гриміли вибухи та постріли, багато людей постраждало, щонайменше троє померло від поранень, ще один хлопець упав із колонади (його ім’я досі невідоме).

Представники влади заявляли, що у МВС не використовують набої, якими були убиті Сергій Нігоян, Михайло Жизневський та Роман Сеник (останній помер від поранень згодом), і що взагалі їхні убивства – провокації, які на руку опозиції, але ніяк не владі.  

Своєю чергою, «iPress.ua» інформує в п’ятницю в повідомленні «У мережу потрапили кадри, як у розпал боїв 22 січня силовики стріляли у демонстрантів із рушниць»:

«Відеозапис датований ніччю 22 січня. Відзняті кадри свідчать про те, що бійці спеціального підрозділу МВС «Беркут» у Києві стріляли із рушниць у бік демонстрантів.  Відповідні кадри зняті з-за спин силовиків.

У ніч на 22 січня на вулиці Грушевського у Києві були найгарячіші сутички, гриміли вибухи та постріли, багато людей постраждало, щонайменше троє померло від поранень, ще один хлопець упав із колонади. Представники влади заявляли, що у МВС не використовують набої, якими були убиті Сергій Нігоян, Михайло Жизневський та Роман Сеник (останній помер від поранень згодом), і що взагалі їхні убивства – провокації, які на руку опозиції, але ніяк не владі». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів