Зі Львівщини 17 іноземців примусово повертають у їхні країни: з 5 міст

18:38 8 вересня 2021 р.

Фото до новини

Таких порушників міграційного законодавства виявили у Львові, Бродах, Дрогобичі, Яворові та Червонограді.

Від початку операції «Мігрант» Управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції ГУ ДМС у Львівській області виявляло порушників, які в карантинних умовах забули про дотримання міграційного законодавства. Про це повідомило головне управління Державної міграційної служби у Львівській області, пише Dailylviv.com.

З 1 до 7 вересня прийнято 17 рішень про примусове повернення іноземців на територію походження, стосовно 29-ох осіб складено адміністративні протоколи за ст. 203 КУпАП, одному з них  заборонений в’їзд в Україну на три роки. Ще двох громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 205 КУпАП (громадяни України, які запросили іноземців в Україну та не забезпечили їхню своєчасну реєстрацію).

Упродовж лише 7 вересня на території Львівської області працівниками затримано та притягнуто до адмінвідповідальності 10-х порушників. За ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення (недотримання правил перебування в Україні) затримано двох осіб Головним управлінням ДМС у місті Львові та ще двох - у Червонограді.

Також по одному затриманому в Бродівському, Сокальському, Буському, Яворівському, Трускавецькому та Дрогобицькому районах. Ще одного порушника виявлено за ст.205 КУпАП у Буському районі.

Крім цього, прийнято рішення про примусове повернення на територію походження у ГУ ДМС Львівщини, Бродах, Дрогобичі, Яворові та Червонограді.

Метою операції «Міграція» є запобігання та протидія нелегальній міграції, а також перевірка дотримання іноземцями/особами без громадянства встановлених правил перебування на території України.

Продавця кавунів на ринку у Львові видворять з України до 5 жовтня

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів