Жіріновскому, Зюганову, Шойгу повідомлено з МВС України про підозру в створенні незаконних збройних формувань

17:42 2 серпня 2014 р.

Фото до новини

Послу Російської Федерації в Україні М. Ю. Зурабову було направлено повідомлення про виклик В. В. Жырыновского, Г. А. Зюганова, С. М. Мыронова, С. К. Шойгу, К. В. Малафєєва, для повідомлення про підозру та здійснення їх допитів в якості підозрюваних. Про це повідомляє офіційний сайт МВС України.

Головним слідчим управлінням МВС України здійснюється досудове розслідування в кримінальних провадженнях щодо цих осіб, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 3, 5 ст. 260 КК України (Керівництво не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань, їх фінансування, постачання їм зброї, боєприпасів, вибухових речовин чи військової техніки, а також участь у складі цих формувань у нападі на підприємства, установи, організації чи на громадян, що призвело до загибелі людей чи інших тяжких наслідків). Про це повідомляє офіційний сайт МВС України.

01.08.2014 року у кримінальних провадженнях Головним слідчим управлінням МВС винесено повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 3, 5 ст. 260 КК України та узгодженні Генеральною прокуратурою України.

Зараз ГСУ МВС України вирішується питання про обрання запобіжних заходів стосовно підозрюваних у вигляді тримання під вартою.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів