Жахлива знахідка в Польщі: у бочці знайшли труп. Йдуть розмови про 10 тіл

21:46 19 квітня 2023 р.

Фото до новини

За словами місцевих жителів, це наслідок мафіозних чвар.

Про це інформує Polstnews.pl, пише Dailylviv.com.

Моторошну знахідку біля старої кошари в селі Біловицьке на Підбескидді поліція виявила наприкінці березня. У прокуратурі повідомили, що там знайшли тіло чоловіка, закопаного в бочці. За словами місцевих жителів, це наслідок мафіозних чвар.

Поліціянти виявили тіло чоловіка, закопаного в бочці у старій кошарі в Біловицькому. Зазначають, що на трупі були сліди тортур. Інформацію про знахідку в ніч з 30 на 31 березня підтвердили в Окружній прокуратурі в Бєльсько-Бялі.

Місцеві ЗМІ неофіційно повідомляють, що загиблий – 40-річний житель Бренна, який деякий час перебував у розшуку. Як повідомляє кореспондент Polsat News Якуб Зегадло, є підозри, що нападники могли застрелити жертву перед смертю.

Пізніше слідчі з'ясували, що випадок не поодинокий. 3 квітня територію ретельно прочісували. Роботу офіцерів підтримували службові собаки та вогнеборці.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що в ході операції знайшли ще один труп. За непідтвердженими даними, близько 10 тіл.

У прокуратурі не хочуть надавати додаткову інформацію, посилаючись на таємницю провадження. Слідство перебувало під наглядом Національної прокуратури.

У місцевих жителів, однак, є своя теорія на цю тему. Справа пов'язана з розкриттям співробітниками Центрального слідчого управління поліції озброєної злочинної групи, яка діяла в південній частині Сілезького воєводства. В основному гангстери займалися торгівлею наркотиками і сутенерством.

31 березня Центральне слідче управління поліції повідомило, що у справі затримано 11 осіб. Непрямі докази вказують на те, що учасники групи мали вказати місце, де було заховано тіло.

«Я здивований, що щось подібне сталося». Я не можу багато про це сказати. Тут знайшли один труп, але навряд чи можна говорити про мафіозне кладовище" – наголосив в інтерв’ю Polsat News Войцех Шлезяк, сільський голова Біловицького.

Заховали тіло у цистерні: свідка вбивства судитимуть за мовчання

Тіло вбитого подружжя переховувало кілька місяців у ванній кімнаті: суд на Львівщині

На Львівщині 60-річна донька вбила 93-річну матір

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів