Затримано підозрюваного у вбивстві голови одного з гаражних кооперативів Львова

19:22 16 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: archive.umvd.gov.ua

За даним фактом відкрито кримінальне провадження проти 29-річного львів’янина.

За інформацією відділу зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, правоохоронці по «гарячих слідах» затримали підозрюваного у вбивстві 51-річного голову одного з гаражних кооперативів Львова. На нього натрапили 14 листопада біля легкового автомобіля «Subaru» в лісовому масиві між селами Вульки та Бережани Пустомитівського району Пустомитівського району.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що йому було завдано кілька проникаючих ножових поранень шию й груди. А вже невдовзі запідозрила у скоєнні даного злочину 29-річного мешканця Львова.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яка передбачає покарання позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному та встановлюються мотиви скоєного.

Як повідомляв «ЩЛ», мешканець Чопа убив на Львівщині дворічного сина, львів’янин убив саперною лопаткою безхатченка, а на Яворівщині внаслідок двох вогнепальних поранень загинула 20-річна дівчина.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів