24-річний львів’янин убив саперною лопаткою безхатченка

17:06 4 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: youtube.com

А його тіло кинув у бочку з водою на території дачного кооперативу.

Про це повідомляє сьогодні, 4 листопада, відділ зв’язків із громадськістю головного управління МВС України у Львівській області. За його інформацією, до Шевченківського райвідділу міліції Львова надійшло повідомлення про те, що в наполовину заповненій водою металевій бочці, закопаній у грунт на території закинутої нежилої дачі на вулиці Варшавській, натрапили на тіло людини. Для його вивільнення залучалися працівники головного управління ДСНС у Львівській області, які застосовували спецтехніку для розрізання металевої ємності.

На тілі чоловіка було виявили сліди насильницької смерті. Загиблим виявився 33-річний житель міста Львова, без певного місця проживання, який періодично перебував на території закинутого дачного будинку в садовому кооперативі на вулиці Варшавській.

Вжитим комплексом оперативно-розшукових заходів встановлено, що вбивство чоловіка на грунті особистих неприязних відносин скоїв 24-річний львів’янин, який після сварки з потерпілим завдав йому кілька ударів по голові та тулубу саперною лопаткою. А коли той знепритомнів – кинув тіло у ємність з водою.

Підозрюваного затримано, він зізнався у скоєному. За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яке карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Як інформував «ЩЛ», «Gazeta.ua», посилаючись на обласне управління ДСНС, повідомляла, що тіло безхатченка знайшли у Львові в автоцистерні з водою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів