САП та НАБУ викрили масштабну корупцію у Верховному Суді

22:59 15 травня 2023 р.

Фото до новини

На сайті Верховного Суду розділ "Керівництво" показує помилку 404 - Сторінку не знайдено.

Така помилка на сайті могла бути спричиненою також тим, що НАБУ і САП затримали голову Верховного Суду України Всеволода Князєва на хабарі майже 3 мільйони американських доларів. Про це повідомив Антикор, пише Dailylviv.com.

Офіційне повідомлення обидвох правоохоронних органів таке: "САП та НАБУ викрили масштабну корупцію у Верховному Суді, а саме схему щодо одержання неправомірної вигоди керівництвом та суддями ВС. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії. Деталі згодом".

Різниця лише в тому, що першою це повідомлення опублікувала Спеціалізована антикорупційна прокуратура, а через дві хвилини - Національне антикорупційне бюро України.

У голови Верховного Суду України Всеволода Князєва 27 травня день народження.

Україна платить надзвичайно велику ціну за свій євроінтеграційний вибір, – сказав Всеволод Князєв у своєму виступі 15 березня 2022 року перед членами ENCJ (Європейської мережі судових рад). 

А 28 січня 2022 року Князєв подякував Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) за багаторічну підтримку, що надається судовій системі України, та за сприяння у проведенні заходів, під час яких, зокрема, обговорювалися стандарти доброчесності державних службовців, суддів і прокурорів. 

Обшуки у 18 суддів Верховного Суду України: хабар Князєву дав Жеваго

Від доларового дивану зречуться на пленумі Верховного Суду

САП і НАБУ розкажуть на брифінгу, як беруть хабарі у Верховному Суді

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів