Від доларового дивану зречуться на пленумі Верховного Суду

08:21 16 травня 2023 р.

Фото до новини

16 травня 2023 року відбудеться позачергове засідання пленуму Верховного Суду, спричинене повідомленнями САП і НАБУ про корупцію у найвищому суді.

Таку новину поширила Судово-юридична газета з посиланням на пресслужбу Верховного Суду, пише Dailylviv.com.

«У зв’язку з подіями, що відбуваються навколо голови ВС Князєва В.С., 16 травня 2023 року відбудеться позачергове засідання пленуму Верховного Суду. Час буде повідомлено додатково.

Шановні представники ЗМІ, акредитація на засідання Пленуму Верховного Суду відбуватиметься Відділом комунікаційної діяльності Верховного Суду з 11.00 16 травня 2023 року.

Секретар пленуму Верховного Суду Луспеник Д.Д.», - сказано у повідомленні.

Цього повідомлення на сайті Верховного Суду України немає.

З цього сайту учора також щез розділ про керівництво суду. 

Нагадаємо, раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура і Національне антикорупційне бюро повідомили, що була викрита корупція у Верховному Суді.

ЗМІ повідомили про хабар у сумі майже 3 млн доларів, який одержував Всеволод Князєв за нібито сприяння у справі мільярдера Костянтина Жеваго.  

Сьогодні вранці з'явився анонс про брифінг керівників НАБУ і САП щодо корупції у Верховному Суді, що відбудеться об 11.30 з прямою відеотрансляцією.

22 жовтня 2021 року пленум Верховного Суду обрав Князєва головою Верховного Суду. Він вступив на посаду 1 грудня, змінивши Валентину Данішевську.

САП та НАБУ викрили масштабну корупцію у Верховному Суді

Обшуки у 18 суддів Верховного Суду України: хабар Князєву дав Жеваго

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів