За посаду начальника Головного управління Нацполіції у Київській області давав 220 тисяч доларів

16:19 30 квітня 2021 р.

Фото до новини

У ході проведення оперативних заходів при передачі першої частини грошових коштів у сумі 120 тис доларів США правоохоронцями затримано шахраїв.

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора затримано двох осіб за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману, вчиненого за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах (ч. 2 ст. 28 ч. 4 ст. 190 КК України). Про це повідомляє Офіс Генпрокурора, пише Dailylviv 

За даними слідства, двоє осіб за грошову винагороду у сумі 220 тис доларів США пообіцяли громадянину вирішити питання щодо призначення його на посаду начальника Головного управління Нацполіції у Київській області. Один з них позиціонував себе особою, яка найближчим часом буде призначена на посаду Міністра внутрішніх справ і зможе вирішувати будь-які кадрові питання.

У ході проведення оперативних заходів при передачі першої частини грошових коштів у сумі 120 тис доларів США правоохоронцями цих двох осіб затримано.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним слідчим управлінням Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

На Львівщині судитимуть підприємця, який 5 років тому незаконно видобував природний газ

На Львівщині викрали раритетний автомобіль, якому майже 40 років

Чотирьох жителів Стрия судитимуть за розповсюдження наркотиків

Вбивство за чаркою у Новому Ставі на Львівщині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів