За фактом побиття у Львові контролерами дівчини відкрито кримінальне провадження (відео)

15:18 2 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Про це повідомила прес-служба міського управління міліції.


Відео: tsn.ua

За її інформацією, 23 жовтня 2013 року до Галицького районного відділу міліції міста Львова звернувся батько неповнолітньої дівчини (на світлині). Він повідомив, що 22 жовтня троє львівських контролерів побили та змусили його 15-літню доньку, студентку-першокурсницю одного із міських коледжів, просити у перехожих гроші, аби оплатити штраф за начебто безквитковий проїзд. При цьому дівчинку постійно ображали та принижували.

Як стало відомо, зайшовши на кінцевій зупинці тролейбуса поблизу Львівського національного університету імені Івана Франка, дівчина через велику кількість людей не встигла вчасно закомпостувати квиток на проїзд. Тільки тролейбус рушив з місця, до неї відразу підійшло троє людей у цивільній формі, які назвались контролерами та попросили пред’явити проїзний квиток.

Дівчина виконала їхнє прохання та пояснила, що ще не встигла його закомпостувати. Такі слова розлютили контролерів і вони почали вимагати сплатити штраф.

Пасажири тролейбуса заступились за юнку та намагались припинити свавілля. Не доїхавши до першої зупинки, контролери зупинили тролейбус, штурханами в спину силоміць витягли пасажирку на вулицю, після чого, погрожуючи їй, що заберуть у міліцію, примусили неповнолітню просити гроші в перехожих, щоб оплатити штраф.

Батько дівчини звернувся із заявою у Галицький РВ міліції. На даний час відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Своєю чергою, «Народний контроль» розмістив на «YouTube» відео про львівських контролерів – під заголовком «Здирники з ЛКП «Львівелектротранс».

«ЩЛ» інформував про цей інцидент у публікації «У Львові контролери били 15-річну дівчину й змусили просити гроші на штраф у перехожих».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів