За даними опозиції, СБУ готує в Києві теракти

16:04 15 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: kievskaya.com.ua

Колишній заступник голови Служби безпеки – народний депутат від «Батьківщини» Андрій Кожем’якін – заявив сьогодні, 15 грудня,, що її співпрацівників спонукають до виконання дій, які суперечать законам України.

Під час брифінгу в неділю в прес-центрі Штабу національного спротиву він поінформував: «Існує загроза перетворити мирний протест у криваву трагедію. Наразі співпрацівників СБУ спонукають до виконання дій, які суперечать законам України».

Як повідомив також Кожем'якін, він має інформацію про те, що його колишні колеги причетні до зламання електронних скриньок депутатів та журналістів, хакерських атак на опозиційні сайти, та викрадення серверів. Окрім того, нардеп сказав на брифінгу:

«Я 20 років служив в СБУ. Я хочу наголосити своїм колегам – офіцерам СБУ, ніколи  в історії України не було трагедій на кшталт «Норд-Осту» чи замінованих будинків.

Ви повинні зробити усе щоб того не відбулося. Зараз існує імовірність, що сигнали про мінування метро, аеропорту чи вокзалів можуть стати реальністю.

Не хочеться вірити, що виконавцями терактів будуть офіцери СБУ. Імовірними місцями терактів є ці, де більше всього людей, наприклад Майдан Незалежності. У цьому випадку побудовані барикади посилять паніку проміж людей». 

За словами Кожем'якіна, відповідальність за теракт влада буде намагатися перекласти на опозиціонерів. «Ми у штабі ніколи не розглядали ніяких методів боротьби, які можуть нести загрозу для людей, транспорту чи будинків Києву», - зазначив Кожем’якін.

Про це повідомляє в неділю «iPress.ua».

Як інформував «Щоденний Львів», суб'єкти боротьби з тероризмом на Київщині приведено у готовність.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів