Їхала до Стрия п'яною за кермом

18:49 17 серпня 2023 р.

Фото до новини

Водійка керувала автомобілем напідпитку та не виконала вимогу про зупинку.

Про це інформує патрульна поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Учора, близько 20-ї години, охоронці порядку отримали орієнтування про те, що у напрямку міста Стрий рухається автомобіль Volvo V40, водій якого маневрує на дорозі, створюючи небезпеку для інших учасників дорожнього руху.

За декілька хвилин транспортний засіб виявили на одному із стаціонарних постів, однак водій проігнорував вимогу патрульних про зупинку та поїхав далі. Інспектори відразу ж сіли в службовий автомобіль та наздогнали утікача.

За кермом автомобіля була 24-річна жінка. Під час спілкування із водійкою патрульні виявили у неї очевидні ознаки алкосп‘яніння. Інспектори запропонували пройти перевірку за допомогою приладу Drager, на що вона погодилась.

Однак, водійка так і не спромоглася продути алкотестер та повідомила, що зробить це в медзакладі. Проте і там перевірки не пройшла.

Нагадуємо, відмова від проходження перевірки на стан сп‘яніння не звільняє від відповідальності. Інспектори склали на неї два протоколи: за ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.

До слова, за січень — липень 2023 року поліціянти склали 5466 протоколів за нетверезе керування. Згідно зі статистикою, на дорогах Львівщини трапилося 91 ДТП за участю нетверезих водіїв. З них — 118 осіб травмувалося та 7 людей загинуло.

Пам‘ятайте про наслідки, які через керування напідпитку можуть бути фатальними!

П'яна водійка розчавила поліціянтку на порозі міської ради (відео)

П'яна водійка у Львові вдарила чуже авто, а потім знесла зупинку громадського транспорту (відео)

П'яна мотоциклістка у Жовкві врізалася в "Мерседес"

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів