Водій ховався від патрульних у Львові на даху гаража

09:10 22 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні виявили водія-втікача на даху гаража в стані наркотичного сп’яніння.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також розповіли, що його працівники зауважили вночі на вулиці Городоцькій, що автомобіль «Peugeot» порушив вимоги дорожнього знаку «В’їзд заборонено». Відтак, зажадали від нього через гучномовець, щоб він зупинився, увімкнули маячки червоного та синього кольору й звуковий сигнал, однак водій усе це проігнорував.

Патрульні почали переслідування і раптом на вулиці Калнишевського водій зупинив транспортний засіб та вибіг. Він попрямував до гаражного кооперативу. Патрульні забігли на його територію й побачили водія на даху одного із гаражів, на землі поруч лежали ключі від автомобіля.

30-річний водій мав ознаки наркотичного сп’яніння й зізнався, що справді є під дією речовин. Патрульні сказали чоловікові пройти з ними до автомобіля, однак він навідріз відмовився. Це викликало підозру і поліцейські повідомили, що згідно пункту 2 частини 4 статті 34 Закону України про Національну поліцію проведуть поверхневу перевірку транспортного засобу, бо мають достатньо підстав вважати, що в транспортному засобі знаходиться річ, обіг якої заборонено чи обмежено або яка становить загрозу життю чи здоров’ю такої особи або інших осіб.

В автомобілі виявили речовини рослинного, ймовірно, наркотичного походження, пакети з розфасованою порошкоподібною речовиною, таблетки невідомого походження, а також пристрій для куріння та для подрібнення наркотичних речовин. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції та експертів.

На водія склали два протоколи: за керування в стані сп’яніння, за невиконання вимог про зупинку. Також, на нього винесли постанови за відсутність необхідних документів та за не виконання вимог дорожнього знаку. Тепер чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

Як інформував «ЩЛ», вчора у Львові теж виявили у водія ознаки наркотичного сп’яніння.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів