Вкрав касовий апарат, банківський термінал і монітор: у Червонограді спіймали нічного злодія

17:24 13 червня 2023 р.

Фото до новини

На одній з вулиць міста бійці місцевої територіальної оборони зупинили підозрілого перехожого та повідомили про це у поліцію.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com

Як встановили співробітники Червоноградського районного відділу поліції, в ніч на 12 червня зловмисник, зламавши ролокасету, проник у приміщення одного з магазинів, розташованого на вулиці Шептицького у місті Червоноград, викрав касовий апарат, банківський термінал, монітор, також товар, після чого втік. Подія сталась близько другої години ночі.

Невдовзі після крадіжки на одній з вулиць міста бійці місцевої територіальної оборони зупинили підозрілого перехожого та повідомили про це у поліцію. Прибувши на виклик, правоохоронці встановили особу чоловіка – 18-річного жителя райцентру, а також його причетність до вчинення крадіжки з магазину. Речові докази вилучені.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, а також обрання для нього запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

У Львові затримали грабіжника, щойно той з награбованим вийшов з магазину

Грабіж на вулиці Городоцькій у Львові: за 20 хвилин до заходу Сонця

Серед ночі у Львові затримали грабіжників, які обікрали магазин (відео)

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів