Велопатрульні натрапили у Львові на викрадений мотоцикл

16:10 6 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Велопатрульні виявили на площі Яворського у Львові мотоцикл, який перебував у міжнародному розшуку.

Про це повідомили в п’ятницю, 6 вересня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Велопатрульні зауважили на площі Яворського мотоцикл «Ducati Monster». Інспектори вирішили перевірити номерний знак транспортного засоба в базі. Виявилося, що такий номер зареєстрований на автомобіль «ВАЗ 21011».

«Відтак, перевірили він-код двоколісного в базі інтерполу. Згідно інформації, яку патрульні отримали, мотоцикл викрали в Німеччині у квітні цього року», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Оскільки водія не було на місці, велопатрульні чекати. Згодом до мотоцикла підійшов чоловік, сів на нього, одягнув шолом та рукавички і вставив ключ в запалення. Велопатрульні підійшли до нього та повідомили, що мотоцикл перебуває у розшуку, натомість чоловік почав заперечувати, своє відношення до нього, відтак, його запросили у Галицький відділ поліції й передали слідчим», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Від початку сезону, велопатрульні виявили вже п’ять мотоциклів, які перебували у міжнародному розшуку», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів