Москаль знає, що важкі злочини у Львові не розкривають

13:24 4 жовтня 2013 р.

Фото до новини

У Львівській області не розкрито близько 40 вбивств, скоєних з використанням вогнепальної зброї та вибухових пристроїв.

Інформація про обшуки у Львові в рамках розслідування вбивства мера Сімеїза не відповідає дійсності. Про це заявив нардеп, екс-начальник кримської міліції Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

"Нещодавно знову прочитав інформацію якихось "джерел" у МВС про те, що нібито у Львові проводилися якісь обшуки в рамках розслідування вбивства мера Сімеїза. Перевіркою встановлено: це повна брехня і маячня, покликані прикрити неспроможність міліції розкрити це та інші резонансні вбивства", - сказав Москаль.

За його словами, сьогодні підозрюваного у скоєнні цього злочину немає, не було, і його ніколи не буде розкрито.

"Інформація "джерел" з’явилася тому, що начальник кримської міліції Слєпаньов на одному із засідань Верховної Ради АРК мав дурість заявити, що особа кілера встановлена і залишилося його тільки затримати. Оскільки Слєпаньова з цього питання постійно діставали журналісти, він вирішив домовитися з начальником львівської міліції Рудяком про імітацію розкриття злочину", - заявив Москаль.

Він зазначив, що на сьогодні у Львівській області не розкрито близько 40 вбивств, скоєних з використанням вогнепальної зброї та вибухових пристроїв.

"За роки незалежності, починаючи з розстрілу працівників міліції у Львівській картинній галереї і закінчуючи вбивством колишнього губернатора, жодне з цих убивств не розкрито. То нехай львівська міліція розкриє хоча б одне своє вбивство, а не допомагає кримчанам замилювати очі громадськості. А "джерела" МВС такі каламутні, що нікому не рекомендував би пити з них воду. І, відповідно, використовувати їхню інформацію", - підсумував він.

Нагадаємо, після обшуків у Львові в рамках розслідування убивств кримських мерів, у місцевих ЗМІ з’явилася інформація, з посиланням на джерела в МВС, про виконавця цих злочинів. Як пише "Ратуша", кримських мерів "ліквідував" львівський кілер на прізвисько "Огород", який надзвичайно небезпечний і нині перебуває в Словаччині.

Селищного голову Сімеїза Кирила Костенка вбили вранці 26 лютого. Вбивство сталося поряд з будівлею Сімеїзької селищної ради. У нього залишилися дружина і п’ятеро дітей. Мер Феодосії Олександр Бартенєв був убитий вночі проти 27 липня цього року в під’їзді свого будинку пострілом у спину з обріза. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

newsru.ua/

 

новобудови Львів