В Україні за три дні виявлено майже три тисячі антикарантинних порушень

16:27 3 липня 2020 р.

Фото до новини

На них складено протоколи і приписи.

Понад 19 тисяч перевірок провели на об’єктах торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами, продуктових ринках та в закладах громадського харчування з 19 червня 2020 року.

Кількість перевірок щодня збільшується, і за останні три дні їх здійснили майже 12 тисяч. Про це Президенту Володимиру Зеленському повідомили на традиційній селекторній нараді за участі представників уряду та правоохоронців щодо запобігання поширенню коронавірусу.

За результатами цих перевірок за три дні виявлено 2788 порушень, за які складено протоколи і приписи.

«Люди втомилися та розслабилися, але бізнеси, які заробляють, мають нести відповідальність, якщо не контролюють дотримання заходів безпеки й тим самим наражають клієнтів на небезпеку зараження», – зазначив голова держави.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов доповів, що на Закарпатті та Волині у медзакладах почали готувати більше ліжко-місць у зв’язку зі зростанням кількості хворих і заповненням лікарень.

Про Львівщину, судячи з цього офіційного повідомлення, на нараді не згадували. Хоча дуже ймовірно, що саме після цієї наради з президентом голова ЛОДА звернувся з офіційним листом до міського голови Львова про належне дотримання у місті карантинних обмежень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів