В ОТГ на Львівщині працюватимуть поліцейські офіцери громад

16:20 6 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У Львові відбулося в четвер, 6 лютого, засідання «круглого столу» регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації об’єднаних територіальних громад».

Про це повідомили в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували, що участь у «круглому столі» взяли голови 36 об’єднаних територіальних громад Львівщини, начальник, т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець, який розповів учасникам «круглого столу» про особливості впровадження проекту «Поліцейський офіцер громади», який стартував в Україні. Зокрема, передбачено, що у своїй службовій діяльності поліцейський офіцер громади буде орієнтуватися на потреби місцевого населення та підтримувати постійний контакт з мешканцями.

«Він житиме там, знатиме усіх мешканців, їх проблеми та надаватиме якісні поліцейські послуги – щоденно забезпечуватиме порядок на території обслуговування, своєчасно реагуватиме на проблеми громади та запобігатиме вчиненню правопорушень», -–зазначив Дмитро Міхалець.

Відтак, невдовзі в об’єднаних територіальних громадах Львівщини запрацюють поліцейські офіцери, які пройдуть спеціальний підготовчий курс – тактичну підготовку з елементами моделювання ситуацій,методи контраварійного кермування, розвиток навичок проактивної діяльності, сучасні інструменти та методи взаємодії поліції та громади.

Як інформував «ЩЛ», у Львові затримали інспектора поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів