В орендованій квартирі у Львові власниця виявила тіло жінки

20:21 6 квітня 2024 р.

Фото до новини

Трагедія трапилася в будинку на площі Святого Теодора.

Про це інформує поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

Як встановили правоохоронці, під час конфлікту зловмисник завдав своїй жертві кількох ударів руками по голові, потім задушив подушкою та втік з місця події. За скоєне йому загрожує покарання — позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

5 квітня близько 18.00 на оперативну лінію 102 звернулась 58-річна львів’янка. За словами заявниці, у квартирі в одному з будинків на площі Святого Теодора у Львові, яку вона здавала в оренду, вона виявила тіло орендарки – 51-річної жительки міста Миколаїв, без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1, а також спеціалісти-криміналісти поліції Львівщини. На тілі жінки поліціянти виявили сліди насильницької смерті, а саме – задушення.

До розкриття злочину були залучені оперативники Управління кримінального аналізу та кінолог зі службовим собакою Кінологічного центру поліції Львівщини. Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. До затримання були залучені спецпризначенці поліції Львівщини.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 29-річний мешканець Києва. Також встановлено, що ввечері 4 квітня між затриманим та загиблою виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жертві кількох ударів руками по голові, потім задушив подушкою та втік.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. 

Досудове розслідування триває, за рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів