«УКРОП» Львівщини виключив з партії організатора наркокартелю

20:59 27 листопада 2019 р.

Фото до новини

Сьогодні Львівська обласна організація «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» виключила з партії депутата Лопатинської ОТГ 24-річного Сергія Феденишина, якого підозрюють в організації збуту наркотичних засобів.

З цього приводу Львівська обласна організація «Українського об’єднання патріотів - УКРОП» поширила заяву.

"Учора прокурор області пані Ірина Діденко повідомила про затримання за підозрою в організації збуту наркотичних засобів депутата однієї з ОТГ на Львівщині. Як з’ясувалося, затриманий - Феденишин Сергій - балотувався від нашої партії на виборах до Лопатинської ОТГ.

Хочемо наголосити, що «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» категорично засуджує будь-які злочини, пов’язані зі зберіганням, виробництвом чи збутом наркотиків. Саме тому, сьогодні ми виключаємо Сергія Феденишина з лав УКРОПу.

Це неприпустимий злочин і ми очікуємо на об’єктивне слідство",- йдеться у заяві.

Але на сайті "УКРОП"у коректив наразі немає. Про Сергія Феденишина сьогодні, 27 листопада, о 21.10 читаємо таке:

"У Лопатинській селищній ОТГ на Львівщині наймолодший депутат у громаді, якому лише 24 роки, представник «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Сергій Феденишин, очолив комісію з питань освіти, культури і спорту. Укропівцю довірили цю важливу місію, знаючи його відповідальність, чесність та працездатність.

«Свою роботу розпочав із того, що зібрав необхідну інформацію про нагальні потреби громади в цих галузях, – розповів Сергій Феденишин. – Вважаю, що ми не маємо права заощаджувати на навчальних, культурних та спортивних закладах, адже розвиток цивілізованого суспільства визначається насамперед освіченістю і культурою кожної людини, а здоровий спосіб життя має бути нормою і потребою». 

Нагадаємо, працівники поліції викрила в результаті масштабної спецоперації синдикат наркоторговців: вартість вилучених наркотиків становить 25 мільйонів гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів