Українець у Чехії підірвав петарду в інтимній зоні своєї дружини (відео)

16:47 4 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Після цього чоловік відвіз жінку з неймовірним болем до лікарні, де стверджував, що це побутова травма.


Як повідомляє регіональний портал Krimi-Plzen з посиланням на поліцію Пльзеньського краю, інцидент трапився в гуртожитку в селі Кожлани, пише Dailylviv.com.

За даними слідства, 35-річний чоловік Олександр С. побив свою на рік молодшу дружину, а потім вставив їй у піхву петарду, яку підірвав.

Під час вибуху жінка отримала дуже серйозні травми внутрішніх органів. У неї почалася сильна кровотеча. Тому Олександр С. повантажив дружину в машину та відвіз до Пльзеньської університетської лікарні Лохотін, де висадив її перед кампусом та пішов сказати охоронцям, що жінка, ймовірно, поранена.    

Охорона негайно організувала транспортування жінки до відділення невідкладної допомоги лікарні. Через тяжкість травм її негайно прооперували, що  врятувало їй життя.

«До нас привезли пацієнтку зі серйозною травмою в області статевих органів, у неї була сильна кровотеча», – розповів сайту novinky.cz лікар, знайомий із ситуацією. Він додав, що жінку негайно прооперували.

Поки що поліція не захотіла повідомляти подробиць про випадок, який стався в ніч із суботи на неділю. "Ми можемо підтвердити, що стався напад на молоду жінку, яку госпіталізували через отримані травми. Чоловіка затримали. Наразі ведеться кримінальне провадження", - сказала речниця поліції Мікаела Райндлова.

У гуртожитку в Кожланах живуть іноземці. Власник, з яким зв'язалася редакція, від коментарів з цього приводу відмовився. У неділю ввечері на місці також був патруль поліції.

Навіть чоловіки з гуртожитку не хотіли говорити про цю справу. Сказали лише, що конфліктували між собою молодий українець і нібито його напарниця.

Сусіди нічого підозрілого не помітили. «Поки тут проблем не було. Ми навіть нічого не знаємо про цей інцидент», – зазначила жінка, яка мешкає поруч.

За її словами, чоловіки йдуть на роботу рано-вранці і повертаються лише ввечері, в будівлі переважно залишаються жінки та діти. В поліції обіцяли подробиці справи оприлюднити трохи пізніше.

Як повідомляють поінформовані особи, чоловік нібито запідозрив у зраді дружину з сирійським мігрантом і покарав її за це.

У Польщі 31-річна громадянка Україна вбила ножем свого партнера

Померла дрогобичанка, яку травмував вибух гранати

На подвір’я екс-регіонала у Львові кинули петарду, – поліція (відео, оновлено)

У Польщі двоє українців напали з ножем на двох українок

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів