У Вербну неділю і католицький Великдень поліція Львівщини посилить патрулювання поблизу храмів

13:44 11 квітня 2020 р.

Фото до новини

Правоохоронці закликають мешканців Львова та області неухильно дотримувати карантинних обмежень для недопущення розповсюдження коронавірусу COVID-19.

Співробітники поліції Львівщини працюють у посиленому режимі – проводять патрулювання та відпрацювання території обслуговування, несуть службу на дванадцятьох блок-постах, організованих на межах адміністративної території Львівської області, перевіряють осіб, котрі добровільно перебувають у самоізоляції, також роз’яснюють мешканцям про необхідність дотримуватись правил карантину.

У вихідні дні, 11 та 12 квітня, у Вербну неділю та католицький Великдень, правоохоронці посилять патрулювання поблизу храмів, де забезпечуватимуть публічний порядок, стежитимуть за дотриманням громадянами карантинних обмежень та проводитимуть роз’яснювальні бесіди.

Також наряди правоохоронців й надалі здійснюватимуть патрулювання у парках, скверах, зонах відпочинку, та інших громадських місцях з метою недопущення порушень вимог Кабінету Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, зокрема щодо організації пікніків.

Особливу увагу поліційні надаватимуть виявленню та попередженню фактів спалювання сухої трави в екологічних системах. Про це повідомлено на сторінці львівської поліції у ФБ. 

"Щоденний Львів" повідомляв, що у Львові можна ходити з 13-ї години 11 квітня до 6-ї години ранку 13 квітня. Оскільки рішення комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо обмеження свободи пересування громадян носять рекомендаційний характер - таку заяву зробила сьогодні Нацполіція.

Постановою Кабінету Міністрів України та постановою головного державного санітарного лікаря України також прийнято ряд карантинних заходів і рекомендацій для попередження поширення коронавірусної інфекції. Поліція та Нацгвардія насамперед проводить широку роз‘яснювальну та профілактичну роботу серед громадян щодо необхідності їх дотримання. Про це повідомило Управління комунікації Національної поліції України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів