У Львові можна ходити з 13-ї години 11 квітня до 6-ї години ранку 13 квітня. Але не рекомендовано

10:02 11 квітня 2020 р.

Фото до новини

Рішення комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо обмеження свободи пересування громадян носять рекомендаційний характер - таку заяву зробила сьогодні Нацполіція.

У той же час в умовах надзвичайної ситуації допускаються обмеження роботи громадського транспорту, підприємств та організацій.

Постановою Кабінету Міністрів України та постановою головного державного санітарного лікаря України прийнято ряд карантинних заходів та рекомендацій для попередження поширення коронавірусної інфекції. Поліція та Нацгвардія насамперед проводить широку роз‘яснювальну та профілактичну роботу серед громадян щодо необхідності їх дотримання.

У кількох регіонах місцеві комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ухвалили рішення про тимчасову заборону громадянам виходити з дому (з 13-ї години 11 квітня до 06-ї години ранку 13 квітня). Утім це рішення комісії носить лише рекомендаційний характер, адже комендантська година можлива лише за умови запровадженння правового  режиму надзвичайного стану.

Про це повідомило Управління комунікації Національної поліції України.

Пам'ятайте про нове дослідження про коронавірус: під час ходьби дотримуйте дистанції до 5 метрів.

Міський голова Львова Андрій Садовий заперечив запровадження у Львові комендантської години. Він не почув звернення голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького.

У Львівській області 96 підтверджених випадків інфікування коронавірусом, четверо - померли.

Обсервація (ізоляція) у спеціальних закладах стає обов'язковою для всіх, хто прибуває в Україну з-за кордону.

Рада Церков Львова рекомендує дозволити мирянам у Вербну неділю та на Пасхальні свята під час онлайн-трансляцій, після прочитання відповідних молитов про благословення верби й пасхальних страв, окропити їх святою водою самостійно вдома.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів