У Варшаві затримали українця, який за гроші перевозив мігрантів

09:19 11 жовтня 2023 р.

Фото до новини

У Мазовецькому воєводстві затримали 31-річного громадянина України. Чоловік за гроші допомагав нелегально перетинати польський кордон.

Про це інформує Іnpoland, пише Dailylviv.com

Минулого тижня у Варшаві затримали 31-річного громадянина України. Чоловік потрапив до рук співробітників оперативно-слідчої групи Прикордонної застави в Наревці та Департаменту оперативної безпеки. Українця підозрюють в тому, що він щонайменше рік займався організацією незаконного переправлення мігрантів через “зелений кордон”. Затриманий організовував перевізників для груп мігрантів та координував переправлення з прикордонної зони на територію країн Західної Європи.

За словами прикордонників, це чергова особа, яка була затримана в рамках розслідування щодо осіб, які допомагали організовувати незаконне переправлення мігрантів з Білорусі до Польщі. За скоєне чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно співробітники Вармінсько-Мазурського прикордонного загону зупинили для перевірки на дорозі в Сувальському повіті автомобіль Mazda, в якому 26-річний громадянин України перевозив 3 іноземців. Його депортували.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів