У центрі Львова схопили рецидивіста

09:40 18 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні затримали на площі Ринок у Львові грабіжника, який уже п’ять разів відбував покарання в місцях позбавлення волі.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також розповіли: «На службовий планшет екіпажу патрульної поліції 2-го батальйону надійшло повідомлення, що на площі Ринок відбувся грабіж. Інспектори направилися на місце скоєння злочину та зустрілися з заявниками. Потерпілі розповіли, що до них підійшли невідомі, які спровокували конфлікт та заволоділи гаманцем одного з чоловіків. Одразу після цього, зловмисники розбіглися у різні сторони».

«Крім цього, потерпілі повідомили, що в одного з грабіжників був ніж. Патрульні передали опис злочинців усім екіпажам патрульної поліції та разом з заявниками розпочали пошуки. Через три-чотири хвилини одразу декілька екіпажів знайшли тих, які підпадали під орієнтування, й надіслали колегам фотографії. На одній з них потерпілі впізнали свого нападника», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Особу чоловіка з’ясували в базі даних. Виявилося, що він вже п`ять разів відбував покарання в місцях позбавлення волі. Після недовгих оперативно-розшукових дій, патрульні виявили й другого ймовірного зловмисника. На місце події скеровують слідчо-оперативну групу. В чоловіків вилучили грошові купюри різних номіналів», – повідомили також в в управлінні патрульної поліції у Львівській області та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів