У Трускавці застрелили кримінального авторитета 90-х

22:49 8 грудня 2020 р.

Фото до новини

Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік помер від вогнепального поранення.

Про це інформує поліція Львівщини, пише DailyLviv.

Сьогодні, 8 грудня, близько 13.00 у поліцію надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на території одного з домогосподарств у місті Трускавець, в альтанці, він виявив тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

За вказаною адресою негайно виїхали працівники спеціалізованого відділу слідчого управління та оперативники управління карного розшуку, а також співробітники інших підрозділів поліції Львівщини.

На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням в області грудей. Особу загиблого встановлено - ним виявився 50-річний житель міста.

Загиблий – 50-річний Зіновій Пристай, – місцевий кримінальний авторитет 90-их, відомий у кримінальному світі на прізвисько Бзік. Подвір'я, на якому сталося вбивство, належить матері загиблого.

Із власних джерел у поліції ZAXID.NET стало відомо, що в 12:50 в альтанці на території приватного подвір'я на вул. Городище виявили тіло чоловіка з наскрізним вогнепальним пораненням у груди.

Загиблий – 50-річний Зіновій Пристай, – місцевий кримінальний авторитет 90-их, відомий у кримінальному світі на прізвисько Бзік. Подвір'я, на якому сталося вбивство, належить матері загиблого.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Проводиться досудове розслідування, тривають комплексні оперативно-розшукові заходи та слідчі дії для встановлення особи та затримання зловмисника, причетного до скоєння вбивства.
 
Загиблий – 50-річний Зіновій Пристай, – місцевий кримінальний авторитет 90-их, відомий у кримінальному світі на прізвисько Бзік. Подвір'я, на якому сталося вбивство, належить матері загиблого.У Львові застрелили і пограбували 49-річного валютника

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів