У Львові застрелили і пограбували 49-річного валютника

17:16 22 квітня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 22 квітня, близько 10.00 на лінію 102 надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Академіка Павлова у Львові.

Про це інформує ГУ поліції у Львівській області.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції, оперативники карного розшуку, а також співробітники інших служб та підрозділів.

Правоохоронці попередньо встановили, що у під’їзді одного з будинків кілька чоловіків у балаклавах вчинили збройний напад на двох львів’ян. Зловмисники застосували вогнепальну зброю, при цьому один із потерпілих, 49-річний львівянин, від отриманих поранень помер на місці події. Після цього нападники поїхали з місця події на автомобілі, ймовірно, «Форд» світло-сірого кольору.

Приблизно через чотири години після нападу поліція знайшла Ford Mondeo, на якому втекли вбивці, у лісовому масиві в районі Майорівка. Один з нападників має вогнепальне поранення у ногу, близько 15:30 його затримали у лікарні.

За даними ZAXID.NET, вбитим виявився 49-річний Віктор Д., який мешкав у сусідньому будинку №8. За непідтвердженою інформацією, при собі у нього була значна сума готівкою і нападники встигли його пограбувати.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів