У Стрию затримали наркозбувача з 50 зіп-пакетами

14:51 1 квітня 2024 р.

Фото до новини

Встановлено, що житель одного з сіл Стрийського району, віком 24 роки, розповсюджував заборонені речовини шляхом здійснення «закладок» на території Львівської та Івано-Франківської областей.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

Оперативники кримінальної поліції Стрийського районного управління поліції викрили зловмисника вранці 30 березня під час відпрацювання території обслуговування поблизу дамби у райцентрі та затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Він саме робив «закладки».

Правоохоронці вилучили у затриманого 50 зіп-пакетів з речовинами, схожими на психотропні засоби «PVP» та «амфетамін», частину з яких він вже встиг «закласти». Окрім того, в його автомобілі було виявлено ще 40 готових «закладок» з тими ж речовинами, а за місцем проживання – ще 50 зіп-пакетів з речовинами, схожими на психотропні засоби, електронні ваги, приладдя для фасування та інші речові докази причетності до протиправної діяльності.

Читайте також: Самбірчанин продавав наркотики, які отримував за програмою замісної терапії

Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Також встановлено, що затриманий здійснював закладки наркотичних засобів та психотропних речовин на території Львівської та Івано-Франківської областей.

Читайте також: П'ять учасників наркотрафіку у виправну установу затримали на Львівщині

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Нагадаємо, наркобанда зі Львова щомісяця продавала поштою психотропи на 12 млн грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів