У селі на Львівщині підпільний цех щодня виробляв 5 т пального

15:12 20 червня 2023 р.

Фото до новини

Працівники одного з товариств налагодили незаконне перероблення нафти та виробництво низькоякісного пального.

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура, пише Dailylviv.com.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру п’ятьом членам організованої групи за фактами незаконного виготовлення та зберігання з метою збуту підакцизних товарів (ч. 3 ст. 28, ч. 1, 2 ст. 204 КК України).

За даними слідства, співробітники одного з товариств налагодили незаконну переробку нафти та виробництво низькоякісного пального.

Підпільний цех з виробництва пально-мастильних матеріалів організували на території товариства в одному з сіл Стрийського району Львівської області. Там на спеціальному обладнанні фігуранти переробляли нафту на пальне. Надалі нафтопродукт реалізовували за цінами нижче ринкових.

Виробничі потужності «підприємства» дозволяли виготовляти до 5 тонн нафтопродуктів кожного дня.

Під час обшуків правоохоронці виявили металеві цистерни, реактори з холодильником для конденсації випарів, технологічні насоси, труби, резервуари та інше спеціальне обладнання з допомогою якого виробляли пальне. Також вилучено близько 25 тис л нафтопродуктів.

Слідчі дії тривають.

Досудове розслідування здійснюють детективи БЕБ у Львівській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

На Яворівському полігоні троє військових вкрали понад 6 тис л бензину

У Львові припинили діяльність двох підпільних АЗС

У Львові припинили діяльність підпільної АЗС

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів