У Львові припинили діяльність двох підпільних АЗС

11:30 12 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lviv.gp.gov.ua

Прокурори спільно зі слідчими та оперативниками управління СБУ у Львівській області виявили дві нелегальні заправні станції.

Про це повідомили в прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що, на підставі ухвали слідчого судді, проведено обшук на території паркувального майданчику «TIR» біля готельного комплексу «Катерина» на Львівській кільцевій дорозі (Західний об’їзд Львова). Під час заходів виявлено та вилучено два автомобільних заправних комплекси та 3400 літрів дизельного палива.

Ці об’єкти підвищеної небезпеки здійснювали діяльність без відповідних дозвільних документів. Досудове розслідування здійснюється за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 272 Кримінального кодексу України
(порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого), яка передбачає штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Як інформував «ЩЛ», раніше на Львівщині демонтували шість нелегальних АЗС і закрили 16.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів