У селі під Львовом натрапили на обезголовлене тіло людини

15:40 30 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

У прес-службі обласного управління МВС повідомили в неділю: «У селі Мурованому Пустомитівського району виявлено обезголовлене тіло людини. Ймовірно, воно належить чоловікові, чию спотворену до невпізнання голову знайшли напередодні на закинутому стадіоні у Львові».

У селі Муроване Пустомитівського району Львівської області знайшли обезголовлене тіло людини. Правоохоронці вважають, що воно належить тій же людині, спотворену до невпізнання голову якої знайшли на закинутому стадіоні у Львові.

Кореспондентові агенції «Укрінформ» підтвердили це в обласній міліції. У прес-службі обласного управління МВС зазначили: «У селі Мурованому Пустомитівського району виявлено обезголовлене тіло людини. Ймовірно, воно належить чоловікові, чию спотворену до невпізнання голову знайшли напередодні на закинутому стадіоні у Львові».

На місці події працюють правоохоронці. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (умисне вбивство) ККУ. 

Повідомляючи про це сьогодні, 30 листопада, «Укрінформ» також нагадує: «28 листопада у Львові мешканка вулиці Сахарова під час вигулу собаки натрапила на пластиковий пакет, в якому знаходилась відрізана голова людини. Правоохоронці зазначали, що судячи із стану голови, вбивство сталося близько тижня тому. Знахідку скерували на експертизу».

Як інформував «Щоденний Львів», на вулиці Сахарова у Львові знайшли в пакеті відрізану людську голову

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів