У прокуратурі Львівщини позбулися заступника начальника слідчого відділу (відео)

17:26 30 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Як повідомили у правоохоронній установі, Андрія Осташевського звільнено «за скоєння ганебного вчинку, порушення «Присяги працівника прокуратури» та «Кодексу професійної етики та поведінки працівників прокуратури».

За результатами проведеного прокуратурою Львівської області службового розслідування, наказом прокурора Львівської області за скоєння ганебного вчинку, порушення «Присяги працівника прокуратури» та «Кодексу професійної етики та поведінки працівників прокуратури» Андрія Осташевського сьогодні, 30 червня, звільнено зі займаної посади заступника начальника слідчого відділу та з органів прокуратури. Водночас, начальнику слідчого відділу прокуратури оголошено догану, а заступнику прокурора області суворо вказано на відсутність належної профілактичної роботи у підпорядкованому відділі. Згаданий працівник прокуратури був затриманий у ніч на 27 червня громадськими активістами й працівниками ДАІ за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. 

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області. Натомість в агенції Укрінформ нагадали у вівторок:

«Громадський активіст Сергій Круглов так описав процес затримання: «Порушника наздоганяли близько п’яти хвилин. На допомогу активістам прийшли працівники ДАІ, які і допровадили водія до наркодиспансеру.

Під час складання протоколу працівник прокуратури знову почав тікати. Потім навідріз відмовився виходити з приміщення лабораторії. Відтак шестеро працівників міліції змушені були винести Осташевського з приміщення».

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, в агенції Укрінформ.

Як інформував «ЩЛ», заступника начальника слідчого відділу прокуратури Львівщини затримано нетверезим за кермом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів