У потрійному вбивстві на Львівщині зізналася жінка (відео, оновлено)

22:40 24 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: htsn.ua

До дверей убивці поліцію привів собака.

«Правоохоронці затримали жінку, яка підозрюється у скоєнні потрійного вбивства на Львівщині», – повідомили сьогодні, 24 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«Поліцейським знадобилось кілька годин, щоб встановити та затримати підозрювану у вбивстві двох жінок та восьмирічної дитини в одному із сіл Сокальського району Львівщини. Підозрюваною у жорстокому вбивстві двох жінок і дитини виявилася 47-річна односельчанка загиблих.

Як розповів т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія, слідством попередньо встановлено, що 23 грудня у будинку 28-річної жительки села перебували дві її односельчанки віком 47 та 70 років. Жінки розпивали спиртні напої, а дівчинка бавилася в помешканні.

Після того, як 70-річна сусідка пішла додому, між 28-річною господинею та 47-річною гостею виникла сварка. Остання почала бити молоду жінку і кількома ударами в голову завдала їй травми несумісні з життям. Далі вона кинулася до дитини і завдала їй кілька колото-різаних ран в шию, від яких дівчинка померла.

Як зазначив Дмитро Загарія, після скоєного жінка пішла до будинку 70-річної сусідки і коли та відчинила їй, завдала пенсіонерці кілька ударів по голові, за попередніми даними слідства, щоб та не повідомила про її перебування у будинку загиблих матері та дитини. Отримані травми виявилися для старшої жінки смертельними.

«Призначено низку експертиз, всі обставини розслідуються. Підозрювана затримана згідно зі статтею 208 КПК України»,– зазначив начальник управління кримінального розшуку ГУ Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Микола Гладюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за пунктами 1 та 2 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Як повідомлялося, у Сокальське відділення поліції, сьогодні, 24 грудня, близько 11.00 надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району в приватному будинку виявлено тіла 28-річної жінки та її восьмирічної доньки без ознак життя. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи на тілах загиблих виявлено сліди насильницької смерті.

Також у сусідньому будинку було виявлено тіло 70-річної мешканки цього ж села без ознак життя. Як і в попередньому випадку, на тілі загиблої правоохоронці виявили сліди насильницької смерті».

Натомість тележурналісти розповіли в четвер:

«У селі Тяглів на Сокальщині знайшли мертвими жінку, її восьмирічну доньку та їхню сусідку. За гарячими слідами поліція знайшла убивцю – нею виявилась односельчанка загиблих. На місці цього страшного інциденту журналісти «Телеканалу новин «24» дізнались, що в одному з будинків мешкала 28-річна Дарина зі своєю восьмирічною донькою. Коли приїхала поліція, двері були зачинені на колодку ззовні. Їх власноруч виламував колишній чоловік Дарини.

Маленькій Катрусі нелюд завдав ножові поранення в шию. Мати Дарина загинула від ударів арматурою по голові. Шукаючи свідків, слідчі натрапили на ще одне тіло. 70-річна сусідка Анастасія жила навпроти, у неї теж проламаний череп. Сусіди розповідають, що загиблі жили бідно, тому злодієві красти там було нічого. Втім молода жінка начебто вела аморальний спосіб життя. А старенька продавала алкоголь».

До дверей убивці поліцію привів собака. У жахливому вбивстві жінка зізналася. Каже, що ввечері із загиблими випивали.

Жінку затримали і взяли під варту – їй загрожує довічне позбавлення волі. Подробиці цього вбивства розповіли також в управлінні Національної поліції Львівщини».

Про це повідомили сьогодні, 24 грудня на «Телеканалі новин «24». Тележурналісти розповіли також у четвер:

«У селі Тяглів на Львівщині сталося потрійне жорстоке вбивство двох жінок та 8-річної дівчинки. Тіла жертв знайшли у сусідніх хатах над ранок. За даними слідства, 28-річна жінка частенько пиячила зі знайомими. Цієї ночі під час сварки гостя схопила металеву арматуру і почала бити господиню по голові. На крики матері вибігла дитина, яку вбивця зарізала ножем у шию. Після цього жінка пішла до 70-річної сусідки, яка живе навпроти, і, щоб вона не розповіла правоохоронцям про те, хто був у будинку загиблих, забила її цеглиною по голові. 

Проте правоохоронці за гарячими слідами знайшли вбивцю, у якої виявили ключ від хати вбитої жінки, мобільний телефон і закривавлений одяг. «Ця особа затримана, речові докази вилучені, зараз із нею проводять слідчі дії, вона буде затримана і судом буде прийнято рішення про міру запобіжного заходу» – розповів керівник Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія. За потрійне вбивство підозрюваній загрожує довічне ув'язнення».

Про це повідомили сьогодні, 24 грудня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів