У Польщі трьох ухилянтів, які незаконно перетнули кордон, повернули в Україну

09:22 25 червня 2024 р.

Фото до новини

Прикордонники застави Крощенко затримали трьох громадян України, які перетнули польський кордон в недозволеному місці. Також офіцери затримали жінку, яка мала переправити чоловіків до Чехії.

Про це інформує InPoland, пише DailyLviv.com

23 червня на прикордонній ділянці офіцери прикордонної служби виявили трьох українців віком від 25 до 30 років. Чоловіки стверджували, що перебувають у Бещадах як туристи і проживають у готелі неподалік. Вони також повідомили, що з ними перебуває їхня подруга. Прикордонники швидко встановили місцеперебування 27-річної жінки, а також місце незаконного перетину українсько-польського кордону.

Читайте також: Закон про мобілізацію різко збільшив ціну на незаконний перетин кордону. Новий тариф і схеми

Після розмови з офіцерами SG чоловіки зізналися, що перетнули кордон всупереч встановленим правилам. Українці планували потрапити до Чехії, а затримана жінка мала доставити земляків в іншу країну.

Затриманих чоловіків звинуватили у незаконному перетині кордону. Їм призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 місяців з відстрочкою на 2 роки. Українцям заборонили в’їзд до Шенгенської зони на 3 роки та передали назад в Україну за угодою про реадмісію.

Громадянку України звинуватили в сприянні незаконному перетину кордону. Жінку засудили до 6 місяців позбавлення волі з відстрочкою на 2 роки. Їй заборонили в’їзд до Шенгенської зони на 5 років і повернули в Україну.

Читайте також:  Ухилянти грали роль водіїв міжнародних перевезень

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів