У Німеччині масово крадуть овочі та фрукти з полів і садів

16:09 29 червня 2024 р.

Фото до новини

З 1975 року в країні діє закон про те, що крадіжка з поля невеликої кількості їжі для негайного вживання — не злочин. Але якщо ціна вкраденого понад 25 євро, це може бути караним.

Про це інформує Bild, пише DailyLviv.com.

Дедалі більше фермерів скаржаться на крадіжку овочів, фруктів та ягід із полів Німеччини. З 1975 року в країні діє закон про те, що крадіжка з поля невеликої кількості їжі для негайного вживання — не злочин. Але якщо ціна вкраденого понад 25 євро, це може бути караним. Саме це правило порушують професійні злодії, які обкрадають цілі поля:

Читайте також: «Працевлаштовуйтесь у Німеччині або повертайтеся у західну Україну» - депутат бундестагу

На фермі у Вітценхаузені (Гессен) нещодавно вкрали близько 500 кг вишні на 4000 євро. Злодії прийшли під час футбольного матчу збірної ФРН. Їх не зупинив паркан та відеокамери.

У Дітерскірхені (Баварія) вкрали 20 тонн яблук із фруктового саду. Поліція підозрює, що злочинці використали кілька машин.

На півночі та сході ФРН обчистили три полуничні сади фірми Karls. Збитки оцінюються в 5000 євро.

У Дормагені (Північний Рейн — Вестфалія) у фермера Саймона Кляйна вкрали гарбуза та 5 тонн картоплі.

У виноробній Південній Німеччині часто викрадають виноград. У Баден-Вюртемберг за ніч обчистили цілий виноградник, знищивши річну роботу виноробів.

Читайте такожОдин гарячий обід на день, примусові роботи, евакуація сім'ями, бункери замість підземних стоянок. Німеччина готується до війни

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів